torsdag, 03 juni 2010

Rekordträffen 2010

Då kör vi igen!!!!!!!!!!!

Rekordträffen den 25 september 2010 kl. 10.00 – 21.00

Missa inte att delta i höstens största Scrap- och Stämpelträff. Förra året deltog nästan 250 personer och vi hade en fantastisk dag tillsammans. Under dagen kommer det att finnas möjlighet att delta i olika utmaningar och tävlingar om man vill. Vill man inte delta i dessa så sitter man bara och skapar under dagen och får tips och idéer från bordskamrater.

Under dagen kommer vi att försöka sätta två rekord.

Ett skickar vi in till Guinness Rekordbok.

Rekord 1: Slå antalet deltagare från förra årets Rekordträff.

Rekord 2: Största (flest antal deltagare) Scrap- och stämpelträff i Sverige

Var ska vi vara?

Träffen hålls även i år i Hulebäcksgymnasiet i Mölnlycke som är en underbar mötesplats för att skapa och det ligger endast ca 12 km från Göteborgs centrum på väg mot Landvetter flygplats.

Vi sitter i skolmatsalen samt i den långa fina ”gatan” som är inbyggd i gymnasiet och som ligger i direkt anslutning till skolmatsalen.

Vad kostar det?

Kostnaden för att delta är 150:- Eftersom vi vill att så många som möjligt ska kunna vara med har vi försökt att pressa priset till det yttersta.

I priset ingår:

Kaffe/the och smörgås vid ankomst

Dricka och lite godis på em.

Lunch ingår inte, men det finns ett flertal restauranger i Mölnlycke centrum. De flesta är i direkt anslutning till skolan: Sushi, thai, pizzerior, caféer, restaurang i biblioteket, korvmojja, Statoil med div grillsaker, Hemköp och Coop. I år finns det tyvärr endast begränsad möjlighet att värma mat i mikrougnar (vi har endast en på plats).

Hur tar du dig hit

Buss Grön Express eller 605 (hållplats Hulebäcksgymnasiet) Det tar ca 20 minuter. Gå gärna in på http://www.vasttrafik.se för att se tidtabellerna.

Tar man bilen så tar det ca 15 min från Göteborgs centrum.

Shopping?

Det kommer att finnas två butiker på plats: Arkivet och Scrapperiet.

Sova över?

Övernattningsmöjligheter finns på Wendelsberg som har både vandrarhem och hotell. Gångtid från Wendelsberg till Hulebäcksgymnasiet är ca 10 min.

Läs mer på http://www.wendelsberg.se

Anmälan/Betalning/Information

Anmälan gör du till info@scrapperiet.se senast den 31 augusti. Märk mailet Rekordträffen.

I samband med att du anmäler dig får du ett anmälningsnummer och även ett kontonummer till vilket du ska betala in avgiften. Din plats är säkrad först när inbetalning är gjord och i samband med detta får du en bekräftelse från oss.

Anmälan är bindande och vid avbokning betalas inte avgiften åter. Du kan alltid överlåta din plats till någon annan.

Behöver du mer information kontakta: info@arkivetdesign.se eller info@scrapperiet.se

Arrangörer:

Jag får nyhetsbreven från Arkivet och just nu ha jag lagt ut en tråd om detta på forumen :) För de fanns ingen där.. Jag gick på denna förra året å det var så kul :) Jätte mycke .. Men när denna är då har ja nog flyttat … Så har ja lite närmare hihi Plus detta evenemang borde ni inte missa för de var nämligen hur kul som helst

5 kommentarer i “Rekordträffen 2010”

 1. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Jag hade tänkt gå förra året men bangade ur. Jag tordes inte….

  Så jag vet i sjutton om jag törs i år heller. Vi får se….

  kram kram :hjarta:

 2. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Jag hade pearlsprayen sen innan :) Jag ÄLSKAR dom. jag har också köpt hos pysseltagen :)

  Massssssor me kramar :hjarta:

 3. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Hoppas att ni får en fin helg.

  kram kram :hjarta:

 4. Hejsan, tack för din kommentar! :) Va härligt att ni ska flytta, vi ska faktiskt oxå flytta till hus i juli, mycket att göra innan med packning, rensning och städning men ack så roligt se när man installerat sig i huset! :) Lycka till med allt! Kram Emmeli

 5. Tusen takk for kommentaren i bloggen min.

  Du lurte på hvor lenge jeg har drevet på med kortlaging og scrapbooking, jeg mener det begynner å bli 6-7 år siden jeg startet med det. Men, jeg har drevet på kreativt med hobby ganske store deler av livet mitt, på grunn av en like kreativ mor.

  Tusen takk for at du stakk innom bloggen min!

  Mvh
  Daniel

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>