söndag, 27 juni 2010

Grabbarna

ja har nu gjort en Layout till skissutmaningen för layouter på forumet .. nu när ja väntar på min skörd ska bli klar på mitt spel så kan ja lägga ut den så länge innan ja hoppar i sängen … Det är på Daniel och hans vän Kenny när dom gräver i de stora landet för all ogräs som har bildats sen höstas haha.. har inte haft orken… så här blev den iaf

Materiallista:
papper från once upon a time
spill
rosor
tags
brad
+ glitterlim sattes efter foto på rosorna

Farmerama spelar ja och det hittar ni på http://se.farmerama.bigpoint.com ett kuligt spel för er som spelar farmville på facebook och tröttnat så börja spela detta som är mkt roligare :blush: där heter ja ica1986

2 kommentarer i “Grabbarna”

  1. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ fint lo :)

    Kram kram :hjarta:

  2. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Du undrade över hur jag hade gjort den där som det stod tack på, på ett av mina kort.

    Jag har vikt, klippt och stämplat :)

    kram kram :hjarta:

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>