onsdag, 04 augusti 2010

BlogCandy hos Tessan

Hej hej .. Idag har ja gjort en Layout på mina mostrar, morbror och morsan tiden är mellan 1960 talet oh 1972 talet… Men ja är inte 100 p det dock dom är väldigt unga på bilder å morsan kanske är 8 år så kan ja nog gissa att det är då…

Detaljbild:

Materiallista:
Enfärgat Cardstock
Mönstrat från Bella koll.
papper från panduro
Förgätmigej papper
raindrops
scrappers floss
pärlfloss
gluedots
lim
tags
thickers
crackle accent
olika sorters blommor
spill bitar
fluid chalk- chesnut roan
fluid chalk- Ocean
charm- uggla
Prima ros
prima blomma

Ja det var inne hos Tessan/Tessalonika ja hitta en Layout som ja blev inspirerad av hennes rivna kanter, vimplarna , prickiga pappret och ha endast en liten ruta med mönstrat på ett Cardstock som ja liftade hennes LO … Var med du oxå i hennes blogCandy och ta chansen.. Landstoken är en av mina favvobutiker så ja skulle gärna vilja vinnnaaaaaaa :hjarta:

Men den layouten ja liftade hittar ni här

2 kommentarer i “BlogCandy hos Tessan”

  1. :smilie: mkt fint är det

  2. Kul att du ville vara med i min bloggcandy!! Jättefin LO och en rolig tolkning…Lycka till!!
    Kram Tessalonika

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>