onsdag, 11 augusti 2010

Min nya älskare <3

Ja jag har precis skaffat mig en ny man :hjarta: hihi jo en clip it up.. Perfekt ju… beställde den från pysseltagen :) hon skickade den direkt när hon fick hem den i lager då ja la den på samma order :) :blush:
Så har även beställt julstacken från henne idag kommer imorgon så kan ja smått börja med julkort beställningarna…

Jag hade sönder den på några sekunder ja skruva för hårt där vid handtaget.. så ja försökte limma med karlsons kalasklister men funka inte lika så panokittlimmet .. Så mr fixanisse (Danne) ska fixa den när han kommer hem hoppas inte att det är med silvertejp bara… då går ja i taket haha.. :upponer: om han fixade mina glasögon med silvertejp så lagar han nog de mesta… men dom glasögonen åkte lika fort av som på :( men de va för min optik hade stängt.. men så dåligt ser ja dock inte hahaha..

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>