lördag, 02 oktober 2010

RAK

Ja har legat efter här ett tag men det är så att datorn tog inte emot min kamera då den bärbara har skärmen slocknat på.. jag har väl varit och pillat på något som inte man ska pilla på som vanligt hahah :blush:

Men fick ett RAK från älskade gurkiss :hjarta: TACK TACK så jätte mycket tjejen..
Jätte fint ju :)

Kan du inte göra något kort med den diesen du fick utav mig.. TIPS i nead

Ha de

1 kommentar i “RAK”

  1. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ KUL att det kom fram och att du gillade det :)

    Jag ska försöka hinna med att göra ett kort med den någon dag när jag har tid. Just nu har jag en massa ideér om en massa men hinner inte med så mycket då jag har en massa läkarbesök och möten varenda jäkla dag i veckorna *puh*

    kram kram :hjarta:

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>