lördag, 09 oktober 2010

Får ja bjuda på en tårta?

Ja får ja bjuda på en tårtbit? Ja inne på Svensk Scrapbooking så är det CC men ja måste säga halva min inspiration är inte på topp idag har inga ideer till resterande av utmaningarna så ja hoppar resterande av croppen :upponer:
Då forumet fyller 4 år så skulle man göra en tårtbit men jag har använt deras mall

Jag gjorde så att de skulle synas som glasyr o det gjorde jag med vit pearlmaker.. men jag råka kladda som vanligt..
Jag är helt slut i hela kroppen vet inte varför jag sover dåligt men inget ja kan hjälpa..

Få vi se hur det går på tisdag mer om de finns i min vardagsblogg bara gå till main sidan

http://surpricebox.com

2 kommentarer i “Får ja bjuda på en tårta?”

  1. Grymt söt tårta, blev jätte insperarad att göra en själv nu när jag åg din, undrar om jag kan få lägga upp en bild på din tårta på min blogg och länka till dig?:-)

  2. så otroligt söt! :)

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>