söndag, 21 november 2010

To my friend Bellamio

Ja inne på Svensk scrapbooking så är jag med i en födelsedagswapp så då var det att ja gjorde ett kort till henne :) Och blev jätte bra .. Textstämpeln har jag köpt på tradera..


såå vad tycker ni ? blev det tjusigt? Papprerna är från ett kitt som ja köpte på pysseltagen :) Nu vill ja bara ha en snow writer och hoppas på att man ska få de i julklapp eller födelsedagspresent av älsklingen.. Har även bestämmt att ja ikke ska sälja min Maja (BIA) har döpt mina maskiner efter mina älskade kissemissar :) :glad: :hjarta:
Lägger en liten tanke över gurkiss hoppas du blir bra snart!

1 kommentar i “To my friend Bellamio”

  1. jag sysslar också med scrappande. rolig avkoppling! fint kort du gör, jag är fortfarande i nybörjarfasen ;)

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>