fredag, 03 december 2010

Kortlåda

Sen gjorde ja en kortbox eller vad man säger :) Just nu sätter ja i dom julkort jag har gjort till Dannes mor håller nämligen på med hennes beställning..

så här blev den :)

Bilderna ägs av mig och får bara användas av mig.. Om du vill länka så är de ok men inte använda mina bilder.. Kontakta mig i så fall!!

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>