fredag, 03 december 2010

1:a ljuskort

Ja gjorde mitt första ljuskort men på beskrivningen ja hitta där stack ljusen ut så ja gjorde om det lite grann .. Sen vill ju min lilla Martina ha en beskrivning så ja får så klart göra en och de kommer efter detta inlägg :p
Gjorde ljuskort som ett julkort haha

Ser lite bättre ut när de inte sticker utanför :p

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>