måndag, 10 januari 2011

födelsedagsswapp NR1

Jag är med i en födelseswapp på scrappiz men jag saknar fortfarande 2 paket från dem .. Får nog vänta antal veckor för de finns folk som inte fått från dem heller.. När dom har fått så gissar ja att dom lägger swappen åt sidan.. inte värdinnan håller tiderna.. så där går jag ALDRIG med igen..


Från Kristina fick jag blomranka och två färger organzaband


från amospersson fick jag pearls, spets och dekorationsbär


från shea fick jag massa gardenior i lila och vitt


Från Marie fick jag pearls, spets, organzaband


Från Anna_R fick jag thickers i rosa från Love struck


Från ina7117 fick jag två stycken chandeliers från magnolia (om de heter så) Såå fina :hjarta:


Från madelen fick jag Glossy Accent det var den enda ja fick dublett av :)


Från citronlime fick jag en distress ink och spets Tack

Saknar från tussan och milla i denna swapp .. Hoppas dom sätter lite eld i ändan och börjar skicka till de dom inte har gjort.. :upponer:

Ha det bäst

1 kommentar i “födelsedagsswapp NR1”

  1. Jätte fina saker du fått :)

    STORT GRATTIS i efterskott gumman :)

    kram kram

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>