lördag, 26 mars 2011

Glömt

Ja nu ska ja uppdatera men det har inte varit så aktivt på scrapfronten för pga flyttprojektet.. Kommer stå mer i min vardagsblogg om flytten ..
Men jag tänkte iaf visa det jag inte har visat i bloggen.. Ett tag sen jag scrappa och nu ligger allt ner packat.. Mässa imorgon så den ska jag gå på med Daniel sen åker det ner i kartongen… Jag broderar nu för det är enklast att packa ner.. Så det blir ett kinesiskt tecken för Kärlek jag gör nu.. Sen läser jag även i min braiga bok..

Detta bokmärke gjorde jag till min vän Thereze Ja hon tyckte det var jätte fint :p jag avslöjade ju mig lite grann i smset vad jag skulle skicka men ack då det gjorde inget..

Sen har jag även gjort ett kort till min brevvän i Canada snarare i Quebec :hjarta: Och detta kort fick hon då hon fyllde år. överaskad blev hon allt..

Sista kortet gjorde jag till Iveta min tjeckiska brevän .. :upponer: men vet ej om ja visat det

Det får vara allt för denna gång har en Layout jag gjorde till paperlines DT call men jag blev inte antagen så just df jag inte har visat den än.. Men ska söka till Scrapgalen man får ju hoppas så det ska jag klura på innan kvällen går i säng..

5 kommentarer i “Glömt”

 1. Oj så fina grejjer du gjort!

  Jag gillade verkligen bokmärket och kortet i samma stil…så snyggt :-D

 2. Jätte fina kort och jätte fint bokmärke du gjort gumman :)

  Kram kram Gurkiss

 3. Ang blommorna.

  Jag har stansat ut lite blommor i kaffefilter till dig som jag lägger på lådan imorgon så får du spraya dem själv med vilken färg du vill. Sedan sprayade jag 4 av varje blomma i blått och har krycklat ihop och låtit torka så får du väckla ut dom och sätta ihop dom :)

  Hoppas att flytten kommer att gå bra.

  Massa kramar

 4. Svar: Näa något mail om bloggsvar har jag inte fått….
  Mailar du rätt mail adress?
  Till gmail:en?

  Kram kram

 5. Hej Erica!

  jag undrar om du gör kort och askar på beställning?

  Mejla mig gärna så kan vi diskutera!

  Hälsningar, Lovisa

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>