söndag, 28 augusti 2011

Nu mina vänner

Jag har märkt att jag har varit väldigt lat på den scrappande fronten. Så man kan väl säga att jag har varit så inne i mitt broderi. Men nu kommer det bli ändring på det för er. För i fredags så började jag altra min minibyrå som jag köpte på Rusta på Väla men sen åkte jag dit igår igen och köpte en lika dan och en 6:a dom andra jag köpte var med 7 lådor.. Så nu har den torkat den ena jag blev klar med igår :love:
Så jag ska bara sy klart dom raderna som den gröna färgen ska ha sen måste ja ju byte tråd men då kommer jag pilla in min byrå här så om en halv timme timma så kommer det finnas nytt i bloggen..

Hur kan dessa två grabbar soooooova så passs länge jag vart vaken sen 6 i morse .. :frågetecken: just nu skulle jag minsann behöva öronproppar för Daniels kompis kenny SNARKAR så HÖGT jag kan knappt tänka :utropstecken:

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>