måndag, 29 augusti 2011

Min Weekend

Ja som jag lovade att sätta ut det jag gjorde i helgen :hjarta: Men jag har suttit och redigerat dom idag. Men ni som kikar in här och broderar så har jag ett blogcandy –>HÄR<-- Så i helgen altrade jag en byrå och har även gjort en dörrskylt som sitter utanför dörren Men vi bor ju i lägenhet så har jag den på utsidan men det är för denna trappen är så pålitlig så man kan ha saker i fred :) och ett hur trevligt ställe som helst..
Men tänkte slänga upp detta och imorgon ska jag göra kistan till mitt blogcandy´.. Så håll utkik! ja som ni ser på byrån har jag testat Quilling jag köpte det när panduro fick in det. men har inte testat det än vill göra hjärtarna men ska försöka luska ut den med :D

Mitt album till Clear stamps gjorde jag ju oxå :) Gjorde det hjälp av min BIA :)

4 kommentarer i “Min Weekend”

 1. Super snyggt du altrat byrån :)
  Jätte fin välkomst skylt.
  Härligt att få lite ordning på sina stämplar :)

  Hoppas allt är fint med er.
  Kram Gurkiss

 2. Sv. Jag tror tyvärr inte att det går att flytta en blogg ifrån blogg.se till din wordpress blogg. Jag har aldrig gjort de så jag har ingen aning. Du kanske kan maila manufrog och fråga.

  Kram Gurkiss

 3. Tack för alla dina fina kommentarer i Mollybloggen! =)
  Och wow! Du har varit såååå kreativ, massor av fint!

  Washitejp! Det används mest som dekoration. Den är väldigt tunn och det blir läckert att inte bara sätta den helt rakt utan skrynkla lite här och där.

  Kanske tejpa fast ett foto med, sätta tvärsöver hörnen på fotot till ex. Jag har en gång täckt nästan en hel bakgrund på en LO, det blev tufft! =)

  Och så brukar jag lite käckt ibland sätta det bakpå kuvert som jag skickar. Ser lite läckert ut! =)

 4. Vilken snygg och praktisk förvaring av stämplar! Vad är det för plast du använt och har du stämplat på den för att kunna se vilken stämpel som är vart? Vad stämplade du med?

  Byrån blev ju jätteläcker!

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>