fredag, 02 september 2011

Fin dag ”lägger upp det i denna med”

I onsdags så firade jag och älsklingen :hjarta: 4 år tillsammans men det firades även våran 2 års förlovningsdag. Vi var en snabbis på väla då Daniel hade inte hittat någon present.. Men så shoppade jag en docka till mitt broderi som saknades för dom ska alltid skicka med för lite garner. Men vi var även på scraproom.. Men där blir det ALDRIG mycke för det är mycket dyrare än dom andra butikerna. Hellre går jag till dom billigare butikerna och som har en bra service.. än dyra butiker.. Sen gjorde vi en god middag det blev kyckling med papparsås som serverades till Pomchatau.
Då det inte är klokt att tiden springer iväg det var exakt samma dag som vi blev tillsammans alltså 31e augusti 07. så det blir exakt 4 år :) vi hade bara snackat i en vecka innan vi träffades.. :hjarta:

Dessa blommor fick jag av Daniel på våran dag i rooosa vilka tjusiga tycker jag dom står vid min dator just nu :) Kanske man får blommor fler gånger..

Denna bukett fick Daniel av mig den var jätte stor när jag gav den till han betydligt större ön hans haha men dock så skilde det inte mycke i våra priser han gav 30 kr mer än mig haha. Men dom är fina båda två.. Men hans blomma blommar just nu dom två längst bak blommar till mörk röda blommor

Jag fick ett fint armband av han oxå i swarowski kristaller i 18K tjusigt tycker jag eller vad tycker ni ?

Åh nej jag har inte glömt våran dag :utropstecken:

5 kommentarer i “Fin dag ”lägger upp det i denna med””

 1. Härligt att fira årsdagar :)

  Vilka fina blommor du fick av honom och jätte fina blommor du gav till honom :)
  Super fint armband :)

  Grattis i efterskott på er dag :)

  Ha de gott gumman.
  Kram Gurkiss

 2. Sv. Gastroskopin gick väl så där. De vägrade att söva mig tyvärr och de ville först prova utan lugnande men då fick jag PANIK och slet upp slangen. Då fick jag lugnande, men tack liksom. Nej fy f..n det där gör jag aldrig mera om, fy så hemskt.

  Kram kram Gurkiss

 3. Sv. Ja jag vet det är super tråkigt att whisper inte fungerar längre…
  Men men vad ska man göra….

  Kram kram Gurkiss

 4. Sv. Jag vet tyvärr inte hur man gör för att flytta en blogg ifrån blogg.se till wp. Det kanske går att få svar av dom på blogg.se eller på wp ang det?!

  Kram kram Gurkiss

 5. Hej Erica!

  Vilka fina blommor du fick! Grattis i efterhand. :)

  Tack för kommentaren i min blogg! Jag tar gärna emot den där koden du pratade om.

  Kram Sandra

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>