fredag, 09 september 2011

woom Woom

Ja idag har jag scrappat en Layout på Daniel när han var på mallorca 2006 och åkte gocart och titeln funderade jag mellan brruuum och woom woom så det blev woom woom.. har även så ont i handleden så det tog sin lilla tid med denna två dagar till och med.. Men det går i slowmotion det får ni tåla.. tills det går över så men ska fortsätta och scrappa.. Får se vad nästa utmaning kan vara.. Denna Layout är till Andrea´s utmaning i pysselgruppen på facebook..

Material:
Papper från panduro största pappret från något stack hos dem
Ribbon
tags panduro från arket wedding
spets från klippans handarbetsbutik
pearl swirl – py hobby
notpapper. inkido
kakservett- scraproom
Spellbinders Nestabilities heart cirkles- tradera
dekorstavar – tradera
QK alfabet spotlight- tradera
Bosskut alfabet Adore- tradera
Spellbinders nestabilities small- pema
Epiphany craft tool 14 heart- thats crafty
Epiphany craft bubble caps- thats crafty
paper pen 451- pysseltagen

Sen vill jag även tipsa om ett supergott te som Daniel tyckte mycket om det var det godaste enligt han som aldrig dricker te i vanliga fall men jag fick han dricka.. hihi :hjarta: Teet heter kärlek köpte jag 1hg av det blir mer av det i så fall ska testa Djungel te sen.. Det ska ni testa minsann..

KRam
PS: glöm inte mitt Candy!!

4 kommentarer i “woom Woom”

 1. Jättevacker layout!!!

 2. Jo det märks, hehe ;).

  Nu för tiden är det inte så jättemycket, har inte råd att köpa in pysselsaker då sambon är arbetslös och jag är sjukskriven. men innan har jag mest målat korgar, gjort ramar, målat gipsfigurer bland annat :). Skulle violja börja med scrapbooking för det ser otroligt roligt ut! Och du är grym duktig! Var finner du inspiration? Eller kommer av sig självt?

  kram

 3. Jo det är ju sant man kan hitta billigt. Tradera kan man ju göra en del fynd på :). Skulle vilja göra egna julkort i år, men får väl se om man lyckas hitta billigt till det :).

  Ja inte är det roligt att vara arbetslös eller så :/. Kram

 4. Me&I är ett klädmärke för barn med lite bättre (läs dyrare;)) kvalitet på kläderna, men dom är enormt söta tycker jag med lite roligare färger på. Deras hemsida: http://meandi.se/

  Din kommentar hade inte visats, snubblade bara över den nu när jag gick igenom lite :/

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>