lördag, 10 september 2011

Tag, Tag Tag

Jag är med i en utmaning denna vecka på WOC tänkte göra tags men jag hoppas jag gjort rätt då det står ”sketch” i texten och det finns ingen skiss..Dricker just nu mors lilla olle te det var gott.. som skrivs in i min tebok som jag ska altra någon dag.. Så man vet vilka teer är goda och snusk..

Klicka här för att komma till utmaningen. Gissar att sista dagen är på söndag..
Men här är min tag jag ska ha på ett julkort..
Har emboossat
glimmer mistat
pärlad
stämplad
och distressad

här är den:

Nu har jag druckit upp mitt te nu blir det sängen..
Ska scrappa imorgon med tror jag iaf :hjarta: Fick iaf mitt paket från margaretha idag så jag ska kolla igenom det som Therese ska ha

4 kommentarer i “Tag, Tag Tag”

  1. Ja det är jag fast avbeställer många av deras paket numer eftersom jag tycker dom har blivit sämre och har samlat på mig rätt mkt ändå :p

  2. Hittar inte ditt candy :/ Måste vara blind ^^

  3. Jättefin!
    Så läckert med vita flinor på den distressade bakgrunden.
    Ha det bra!

  4. Sorry, för lite kaffe!!! Vad sjutton är flinor?!
    Flingor vet jag däremot vad det är, fingrarna följer inte riktigt med hjärnan. Skyller på att det är Måndag.

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>