söndag, 11 september 2011

Ett försenat kort på en skiss

Fruarna Lilja har en utmaning man skulle göra på en skiss och jag som är sen med födelsekedjan så passar detta utmärkt, då jag håller på ta itag detta som jag är sen med.. Detta kort gjordes till MIA . Som jag ska skicka iväg på måndag och hoppas att hon gillar kortet.. Tävlingen pågår till på söndag den 11:e september än har du några timmar på dig.. Gå in på fruarnalilja.se

Jag tyckte det blev jätte fint hade bara lite problem med snurran för den var för brett ut..

Material:
Paper pen 102- pysseltagen
Swirl- pema
pastiller- WOC
blomma- WOC
hjärtbakgrund inkido- kristinas scrapbooking
Magnolia stämpel köpte på facebook
Adornit bokstäver- scraproom
Cardstock- panduro
mönstrat papper recept- panduro

Men nu får ni ha det gott och ha en underbar dag. För nu ska jag iaf lägga mig är övertrött klockan är ju liksom 3.. Daniel kommer ju hem runt halv fem då hans bil kommer kvart i fyra han är i klippan hos Kenny o jag orkar inte vänta.. så nu är allt sängen.. somnade på tåget in till hbg men var så trött så jag somnade inte helt bara halv nästan sov. Imorgon ska jag fortsätta med trådarna..
KRAMEN

2 kommentarer i “Ett försenat kort på en skiss”

  1. Hej!

    Har kollat runt på dina olika alster ~jättefina saker!! Magnoliorna är så söta, hittar dem i lite olika utformningar hos dig, alla lika underbara!! :) Kram

  2. Tjäna Erica! Blev lite ställd när jag fick kortet igår haha och tänkte att detta måste va ett missförstånd. Poletten trillade ner så fort jag började läsa innuti! Bättre sent än aldrig tack så mycket jag gillar det jätte mycket!
    Ha en bra dag! Kram Mia

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>