onsdag, 14 september 2011

Kort kort å åter Kort


Detta kort gjorde jag till en brud vid namn gunilla som jag är försen med i swappen. Ni kan hitta hennes blogg –>HÄR Detta Kort gjorde jag även till SS kort utmaning


Detta kort gjorde jag till en annan brud vid ett namn Anna. Ni kan hitta hennes blogg –>HÄR


Å Carina får detta kort ni hittar henne –>HÄR

Då jag är sen med alla kort till september månad så blir det att det dyker upp min scrapblock och flytten gjorde allt så att det försämrades. Och nu sitter jag så länge jag kan pga denna block jag fått.. Men nu är jag igång igen..

6 kommentarer i “Kort kort å åter Kort”

 1. Åh, så fina dom är! Är lövrankan något färdigt eller utstansat?

 2. Hej
  Tack så jättemycket för det fina kortet som kom idag :)

  Kram Gunilla

 3. Tack för det fina kortet och det heter ju ”bättre sent än aldrig”
  Kram

 4. Oj, så fina kort!! Magnolian passar då till allt! :)
  Kram kicki

 5. Jorå jag har flera sådana stämplar. Men tycker om att göra lite mer personligt ibland också :)

 6. Super fina kort…

  Jag älskar magnolias stämplar….

  Kram Gurkiss

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>