lördag, 17 september 2011

Pan pastels

Ja igår fredag hämtade jag ut mitt paket hos min ram makare. Jag hade beställt panpastels 80 färger med verktyg fick ju rabatterat pris å det är ju skönt det.. Det är nog bara för jag är där så ofta. här är iaf ett smakprov:)

1 kommentar i “Pan pastels”

  1. Vad en massa fint :)

    Kram Gurkiss

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>