lördag, 17 september 2011

Skor

Ja idag gjorde jag dessa undebara skoor dom var kuliga att göra men det tog en tid innan jag fann dem för jag visste inte vad dom hette så jag goggla skor då fick jag fram massa klckskor och gympadojor det var inte det jag var ute efter för jag skulle göra någonting till en utmaning som var temat ”for the girls” då fick mig tanken handväska för det används ju ofta men så såg jag att jag inte hade många av samma papper dock hade jag två papper likadana så det fick bli dessa skor jag gjorde ett par.. pappret heter fairy flora collection garden party har jag använt. jätte fint så jag fick sticka till Kristinas scrapbooking och köpa matchande blommor då fann jag de fina rosorna från prima. Visst passar det ihop . Scraplinda har skickat mig det rosa ribbonet i en MHV augusti har jag för mig ett år sedan tillbaks och nu kom det till användo :d
Tar en slurp från mitt te Mums-Bums. känner mig rätt trött faktist efter detta upplägg så blir det sängen för min del.
måste till klippan någon dag imorgon kanske vet ej om sybutiken där har öppet har för mig till klockan 13:00 för att sybutiken här har klappat ihop. och sybutikerna har mer utval. så slipper man springa till olika butiker. det andra rosa bandet kommer från panduro och spets i någon swapp..

visst blev dom tjusiga..
Detta bidrag gjorde jag till dennna utmaning for the girls

Här kommer mina fina bilder :hjarta:

9 kommentarer i “Skor”

 1. Superfina skor! Vilket jobb!

 2. my goodness!

  this is such a brilliant work of art!

  you did a very GREAT and awesome job!

  thanks so much for playing along with us at Ruby’s Rainbow Challenges!

  hugs and kisses from germany,
  silvi xoxo

 3. Åh shitt vad snygga, vad häftiga.. Men måste ha tagit en himlans tid.. men grymt jobbat! <3

 4. de blev verkligen superfina :-D Lycka till!

 5. A beautiful crafting project – you have a lot of patience

  Thankyou for joining us at RRC – hope to see you again soon

 6. Oj! Those shoes are not made for walking ;) Men fina :p

  Texten på mitt kort är stämplat i svart och sen embossat med genomskinligt.

  Jag håller fortfarande på att plugga till ett slutbetyg och har bara den här terminen kvar innan jag är klar.

  Ja det fanns lite utmaningar där, men jag tar lika lång tid på mig ändå ^^ Har väldigt svårt för snabbscrapping, haha!

 7. supersöta!! :)

 8. Vilka super fina skor du gjort gumman :)

  Kram Gurkiss

 9. Kanonfina saker du har i bloggen!
  Är du sugen på candy så har jag en hos mig :)

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>