måndag, 16 oktober 2017

Lösenordsskyddad: Darker be lighter..

avatar

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

söndag, 15 oktober 2017

Hänt med bloggen?

avatar

Jag märkte för någon dag sen att jag var tvungen att uppdatera photobucket. Men då skulle det kosta 50$/månad eller 400$ per år. :doh: Och det är inget jag idag slänger ut så fick försöka rädda de bilder som gick att spara ner o som var synliga på PB. Men dock var det bara drygt 150 bilder som gick o rädda. Men nu e det iaf gjort. Och hoppas det inte händer något nu… Då blir jag arg :arg: :arg:

söndag, 15 oktober 2017

Lösenordsskyddad: Enbart för Dannes ögon

avatar

Det här innehållet är lösenordsskyddat. Vänligen ange ditt lösenord nedan för att visa innehåll:

söndag, 15 oktober 2017

Oktober månads sticksug

avatar

Jag tänkte ta månadens sticksug en gång i månaden. :cool: Kör fem sug som jag vill sticka.. Och allt är länkat till Ravelry Finns en hel del på ravelry..

Detta kan du göra på Ravelry
* Lägga upp hela ditt garnförråd.
* Lägga upp dina stickor vilka du har, stickstorlek, kabellängd och virknål storlek.
* Se andras projekt utifrån garn och möbnster.
* Lägga till favoriter.
* Länka dina projekt till mönstersidan, och lägga till vilket garn och stickstorlek för just projektet för att sedan komma ihåg om du gör den igen.
* Finns både engelska och en del svenska mönster. Mitt tips lär dig sticka på engelska. Lär dig termerna så går det galant sen.
* Enklare sticka på engelska än svenska som drops.
* Snacka i olika grupper.
* Finna vänner som delar samma intresse.
m.m

Här är min Oktober lista

1. Safran Cardigan Tänkte göra denna till min vän´s dotter. Blir nog i stl 80 Och sen gör jag en i stl 56 eller 62.
Mönstret kostar men det är inte många kronor. :tunga:

2. The Peacock´s Tale En fantastiskt fin sjal, då ska man plutta dit massa pärlor i spetsstickningen. Detta är även ett betalmönster. :cool:

3. Fiddlehead mittens Jag har redan detta mönster i min ägo, men kostar heller inte så mycket. Men har gjort dessa innan till Danne´s bror. Men detta är underbart fina. Tänkte göra dem till maken min. :hjarta:

4. Gudrun Feminina vantar. så fina, de finns på svenska dessutom. Mönstret kostar här oxå. Men vad gör de..

5. Darling Blankie En fin filt med massa hjärtan . :hjarta: Mönstret kostar dock men e det så att du stickar denna åt välgörenhet , och pmar man hon som har gjort mönstret så får man det gratis. Man får då skriva vilken organisation man ska sticka och skänka till. Jag har gjort denna en gång innan till en babyavdelning för hjärtsjuka barn då gjorde jag den i grön med svart border. Dock har jag tappat bort mina foton till den. :hmm:

Det får vara allt denna gång till nästa lista..

söndag, 15 oktober 2017

Tinkerbell and fly to neverland

avatar

Jag Började med Tinkerbell and peter pan fly to neverland by Thomas Kinkade. :love: Den é så himla vacker, men det är väldigt mycket att göra på den ca 66000 stygn och en hel del efterstygn och franska knutar de skall jag ta när alla korsstygnen är gjorda. Har intalat mig själv till det.. Jag har fler i denna serie.
Dessa är de jag har
* Pinocchio
* Beauty and the beast
* Cinderella once upon a time
* Lion King
* Little mermaid

MEn vill ha Bambi oxå . Har köpt dem på ebay av CL Gifts

Men nu har jag inte broderat på ett tag har inte orkat helt enkelt. MEn får ta tag i det snart..

söndag, 15 oktober 2017

Moulin Rouge MKAL – WIP

avatar

SPOILER ALERT

JA då är clue #3 igång. Men har joinat en Mkal från bunnymuff på Ravelry .

Garnet är sån härlig blandning av ull och merino. Men det e handfärgat och helt underbart :hjarta: :upponer: :smilie: :love:

söndag, 15 oktober 2017

Audrey in unst #2 WIP

avatar

Ja nu håller jag på yttererligare en Audrey i helt annat garn och helt annan storlek på stickor. Plus gått ner i stl 36½. Så hoppas den blir bra. :smilie:

MEdans jag håller på med Molin Rouge Mkal så ligger denna så länge men när jag e klar med ledtråd så fixar jag på denna.

Stickar den i Drops Flora i grön färg.

söndag, 15 oktober 2017

October socks -FO

avatar

Jag fann ett underbart mönster på Ravelry :hehe: Men dock var ju mönstret på Finska , o jag kan inte ett smack på finska. :doh:
Men de blev ju bra ändå . Så nu kan Eva varma sina fossingar i Norrland.

MAterial:
DPN 3,5mm
Novita 7 bröder 110g

Mönster finner du ->OCTOBER SOCKS<- som även är Gratis.. Kolla in mina notes. som ni vet så finner ni mig under mrs120512

söndag, 15 oktober 2017

Leafy Baby Blanket

avatar

Denna filt gjorde jag egentligen till oss :hjarta: Men gav bort den till Stephanie en väldigt dyr filt. Materialkostnaden gick på 145kr X 3 . Då de gick åt 3 härvor..
Men detta mönster är väldigt lätt :tyst:

Material:
Stickor stl 5,0mm 80cm
3 härvor Malabrigo Rios i färgen Sunset #096
10 markörer

Mönstret finns gratis på Ravelry ->Leafy Baby Blanket<- Mer bilder finns hos mig på Ravelry under alias mrs120512 :love:

söndag, 15 oktober 2017

Prenumeration av boxar

avatar

Jag är medlem hos två olika ställen där jag får månadsbox för. Om ni vill joina till dig själv ell er till din misse så vore det kanon om du vill använda min värvningslänk. Då blir jag glá :hehe: Lämna gärna en kommentar

Bara klicka på namnet så kommer du direkt och då är min värvningslänk direkt med i den.. Bra va.. :lookleft:

* KATTBOX Få en full månadsbox till din katt. En gång i månaden med olika gottiga och roliga saker.. När du recenserar, lägger ut video och bilder får du poäng. 500 meow poäng kan bytas ut mot en gratis box :cool:

* GLOSSYBOX Finns en box för mannen the man box kommer en gång i kvartalet och huvudboxen för kvinnor en gång i månaden båda boxarna innehåller 5 produkter. skämmer bort mig med en sådan box istället för att ge socker till kroppen..

De finns fler men dessa prenumerar jag på.. :cool: