onsdag, 11 maj 2016

Stickningen

Tjingeling.

Jag har tänkt över mitt beslut. Har grunnat ett tag på det. Men har nu beslutat hur jag ska göra.. Jag har beslutat att lägga ner stickningen och lägga tiden på sömnad av kläder istället. Så nu har jag lagt ut alla mina stickgrejer till salu. Som finns i gruppen ”Garnlådan” på Facebook. Hoppas jag blir av med allt kvickt..!!!

Det är garn, stickor och tillbehör.

https://www.facebook.com/groups/202835739772503/?fref=ts

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • Besökare

  Totalt:
  Månaden:
  Veckan:
  Idag:
  Nu:
 • ...


  Mer Trafik
 • posie