söndag, 29 oktober 2017

Tema: Välmående

En Lchf vän till mig och jag bestämde oss för att skriva ett inlägg med ett tema vardera gång. Man skulle bestäma vilket tema på måndagen och innan söndagen slut så ska man ha skrivit inlägget. Och man skulle kommentera inlägget men ingen tidspress där så länge man kommenterar när man är inne på bloggen. På så sätt kan man ju se vad som har hänt och om det fortsätter i samma bana som det var när vi bestämde. Denna veckan bestämde jag temat. :djavul: Då vi båda har re-startat pga fusk och kolaps i sockrets banor. Mitt tema är VÄLMÅENDE . :love:

På måndag har det gått en vecka sen jag slutade och det har inte varit lätt då jag är sockerberoende men jag har inte tagit till sötningsmedel heller. Så det har varit det bästa. För många tar ju tex en chokladbit av en mörk choklad med hög andel kakao. Men jag tänker så slutar jag inte med allt socker och inte drar ner på kolhydraterna så kommer jag falla igen. :lookleft: Och det kommer inte vara speciellt bra för min kropp eller min PCO-S . Så enklaste sättet är ju att äta så ren mat som möjligt och det e det jag kommer fortsätta o göra. :blush: Idag ska jag beställa hem lite mat från mathem för på så sätt handlar jag inte massa onödigheter. Har du möjlighet att handla mat på nätet gör det, vet mathem inte har i hela sverige men kolla om din lokala butik har så att du kan handla online o har de inte möjlighet att leverera hem så kan du alltid hämta i butik för på så sätt vet du har ju redan handlat. Och därmed behöver du inte handla i affären heller. Kan kosta lite mer men vad gör det om du nu inte faller i banorna på det sättet :hmmm:

Så för mig har det hänt att jag inte hamnar i banorna, utan äter min mat och tränar på gymmet och det får mig att må riktigt bra. Även om jag har mina begränsningar med träningen pga smärtorna men nu tror jag det har avtagit för denna vecka har jag varit på gymmet 3 dagar och det känns urskönt att komma igång. :love: Så idag ska jag dit igen och köra mitt race. För nu ska fettet bara försvinna. Och jag ska f*n nå mitt mål på en nedgång på 50Kg jag har 1,4 kg kvar till det :blush: Men jag skall lyckas så e det kanske går jag ner till 58 o får se vad som sker med kroppen. Magen är inte så uppblåst längre. Nu vankas dagarna ner mot jul o då ska jag inte falla på den dära gröten. Ack så dåligt magen mådde efteråt. Nu e det tvärnit på det.

Så mitt välmående går före o hoppas danne hakar in på samma bana snart.. :blush: För det blir mycket enklare om han oxå hade viljan att förändra och kanske gå ner till sitt mål. Han har ju typ 10-15KG övervikt. Men allt måste ske i beroendehjärnan. Och han är verkligen sockerberoende som mig kanske inte i samma grad. :love:

Det får vara allt denna gång :blush: :love:

*Recepten på smoothiesen

250g blåbär
400 ml kokosmjölk kung markatta
0,5 dl vatten

mixas ihop blir tre glas :blush:

2 kommentarer i “Tema: Välmående”

  1. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Det låter jätte gott

  2. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Hoppas att du lyckas .Jag har drygt 2 kg kvar då är jag i mål

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>