tisdag, 31 oktober 2017

Julklappswappen

Jag och Eva gör en tomteswapp i år som går ut på :blush:
* skicka en önskelista till vardera
* köpa från listan för minimum 250kr
* blogga om det
* inte öppna innan julafton
* plus en fem lista på saker vi vill sticka/virka under 2018

Det är som hemliga tomteswappen fast endast emellan oss.

Jag ska bara sy klart en tröja och ett par baggy byxor innan jag skickar iväg mitt och det blir typ en månad innan vi sa vi skulle skicka. Men det blir roligare när man ska försöka hålla fingrarna i styr. :love:

O när man får från henne skall man blogga igen om det och alla poster skall vara med BILD Och när man sen har öppnat på julafton och hoppningsvis efter Kalle Anka. :blush: Så får man blogga och man ska självklart länka i posterna. :cool:

Det får vara allt denna gång :blush:

1 kommentar i “Julklappswappen”

  1. Aha

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>