lördag, 04 november 2017

Tema- Varför?

Ja då var det Eva´s tur att bestämma temat för denna vecka.

Det skulle handla om varför vi äter LCHF och hur vi tänker om maten.

Jag äter som sagt mer ren mat än vad Lchf är , så kallad ketogen kost. Om du vill veta mer om det så ->KLICKA HÄR<- :cool:
Så det är ren mat som gäller för mig, för att jag ska kunna normalitisera min PCO-S :blah:

Maten är den som ger mig bränsle för att orka träna och må fysikt så bra jag kan. Trots jag blir deprimerad men det har o göra med syndromen så går mig på nerverna ibland. För man tänker ju varför kan alla andra få perioden att funka men inte jag. Känner mig som värsta mannen i huset. :nere: Så det suger verkligen arslet av sig. Men jag försöker ha hoppet uppe men det e inte lätt varje gång.

Så hoppas nu bara kosten driver fettet åt fanken. för man känner sig som värsta buffeln med den stora kulan på magen. :nere:
Inombords mår jag så jäkla bra när jag går på ketogen kost :blush: skulle inte byta bort en dag. Men sitter du o funderar vilken diet du skall gå på. Så rekomenderar jag Lågkolhydratskosten via lchf eller keto. Då du får äta dig mätt, du bantar inte och det är ingen diet utan livsstil. för den dagen du e mål kan du slänga in lite extra kolhydrater om du känner för det o äta mer liberalt för att sedan ha en bra livsstil. och äta god mat :blush:

Så jag som är sockerberoende e ketokosten ett ultimatum för att jag inte skall falla i sockerfällorna. O behöver jag så finns FAA till hjälp. De har sina möpten via IRL, skype eller telefon så det är bra även om just du har en bit att ta dig. :love:

Kan även tipsa om SS podden (sockersystrar) Med My aka Lchfingenjoren och Ann-Ida aka frontallobskallops på instagram. För den är bra och hjälper mig mot mitt mål..

Aja det får vara allt för denna gång och detta tema..

Vill du komma igång , självklart hjälper jag dig :love:

1 kommentar i “Tema- Varför?”

  1. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Jag skulle heller aldig någonsin byta ut LCHF jag märker ju resultat nu??

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>