lördag, 04 november 2017

WIP- Audrey in unst

:forvirrad: Blev riktigt irriterad på dessa wrap and turn i början då min sticka var alldeles för lång och strumpstickorna hatade jag så jag fick byta till en 0,5stl mindre men tur som sjutton att det inte synts då jag stickar lite lösare då..

Men det börjar gå mot slutet nu :blush: ja det är ju inte hur mycket som helst kvar . Dock är denna koftan en 3/4 ärmad kofta men lite väl kyligt i mitt tycke på hösten etc. så för min del blir det en långärmad :cool: Även om bilden inte gör sig rättvis :hehe:

Men här hittar ni mönstret -> AUDREY IN UNST <-
Mönstret kostar 66kr , men det är det värt. det är inte mycket pengar alls.

Jag har BOJKOTTAT DROPS MÖNSTER FOREVER. pga att de bara stjäl mönster från andra.. Tex som majas mammelucker kunde de inte knapa ihop ett eget utan sno hennes mönster .. det är rena rama idioti. hade jag kunnat hade jag även droppat deras garn men idag kan jag inte. men garnet är annorlunda än deras mönster . SÄG NEJ TILL DROPS MÖNSTER!! :DJAVUL: :DOD:

Som vanligt finner ni mig på RAvelry som Mrs120512

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>