lördag, 04 november 2017

November sticksug

Ja då kommer NOVEMBER STICKSUG dock nästan samma som sist

1. Safran Cardigan Tänkte göra denna till min vän´s dotter. Blir nog i stl 80 Och sen gör jag en i stl 56 eller 62.
Mönstret kostar men det är inte många kronor. :tunga: Mönstret e köpt och garnet finns hemma. Så denna påbörjas efter Audrey

2. The Peacock´s Tale En fantastiskt fin sjal, då ska man plutta dit massa pärlor i spetsstickningen. Detta är även ett betalmönster. :cool: Påbörjas efter det som ligger i kö.

3. Fiddlehead mittens Jag har redan detta mönster i min ägo, men kostar heller inte så mycket. Men har gjort dessa innan till Danne´s bror. Men detta är underbart fina. Tänkte göra dem till maken min. :hjarta:

4. Gudrun Feminina vantar. så fina, de finns på svenska dessutom. Mönstret kostar här oxå. Men vad gör de..

5. Exploration station En mycket fin sjal som jag tänkte göra till mig och en till min vän. :blush: Gör hennes före min eller så kör jag båda samtidigt.

6. Symphony socks Och dessa sockar är bara så underbara. Med pärlor dessutom får bli i rosa..

Det får vara allt denna gång till nästa lista..

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>