måndag, 06 november 2017

Tema: Drömmar och mål

Tänkte börja skriva lite på detta inlägg som hör till denna veckas temainlägg :cool: .

Vi alla har olika drömmor och mål här i livet, och det är ju toppen sen är det ju att nå dessa mål. :love:

Temainlägget som Eva och jag gör några gånger så hon kommer in i att blogga. :upponer: Skall handla om våra drömmor och mål med både kosten och dagliga livet. Och hur skall vi göra för att nå dem. Det är alltid lätt och sätta sina mål men det är aldrig lätt och nå dem om det rör sig om att tex vara sockerfri trots man är sockerberoende, för att ta man inte tag i sitt beroende så kommer man tex inte att lyckats med det målet.. :hmm:
Vi skall även sätta tre mål som vi vill må. :glad:

Mitt första mål är ju att kunna gå in i en affär utan att frossa en hel korg från gottehyllan. Och än så länge går det hur bra som helst tack vare jag handlar online för att se en bild på en godis är inte samma som att gå in i butiken och kika på en godis, för då skriker hela hyllan på mig KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖP MIG OCH MÅNGA AV MIG . Men jag har lärt mig man kan unna sig saker utan att behöva ta vid godis. Då går man ju upp+ de kilorna och de välmåendet man har åstadkommit. Och de vill man ju inte. Jag blir fruktansvärt arg :arg: på mig själv och väldigt besviken om jag gör det :besviken:
Så enklase är ju att bara försvinna från den hyllan och ta till sådana tricks som man inte frestas av. :glad:

Mitt andra mål kan jag inte skriva fullt ut pga finns folk som inte skall veta. Men ni som vet , vet reglerna :utropstecken: . Men det skall väl gå en vacker dag. Och det är inte roligt varje gång när man bara vill släppa allt och skita i vilket typ. :nedstamd: Men som tur så har jag min make som får mig hålla humöret uppe. Och då har jag stickningen till hjälp, den får mig på andra tankar och då tänker jag inte så speciellt mycket på det området och syndromen. Utan perioden och de kvinnliga sidorna känner man sig som en karl. Jag har mustasch och det får mig känna mig så otrygg i min egna kropp. Plus man känner sig så ofräsch så det skriker om det. :blah:

Mitt tredje mål.. det måste vara försöka hålla mig till kosten, och att inte komma in i depressionsdepåer pga av Poltycystiskovariesyndrom . För det suger verkligen. Ibland känns det varför gör jag detta för, och ibland nu j*vlar ska jag kötta röven av mig på gymmet. :doh: Vett i tusan vad det kan bero på.. Men bara tänka på annat och har maken till hjälp trots han har sina svårigheter så finns han ALLTID för mig :hjarta: :love: Vad hade jag gjort utan honom. Hade inte kunnat tänka mig ett liv utan han, för han finns där när jag väl behöver det. Trots mina smärtor som går mig på nerverna så finna han där :love: :blush:

Så det är vad jag siktar på och en vacker dag ska jag verkligen inte tänka på det som har inträffat på varför jag är i denna sits. Det är inte dom som får sota för det utan det är jag som får kämoa som en :djavul: dåre helt enkelt. Näe inte är de dem.. Hade jag kunnat hade jag spolat tillbaka tiden och inte lyssnat. Hade bett dem hålla käften. :upprord:

:hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta: :hjarta:

Ikväll blir det en film med maken i mitt liv. :hjarta: Och helt enkelt bara ta det lugn vi två :love: I helgen har det varit rätt lungt här hemma. Har inte svarat på några samtal eller något även om det inte är någon som hör av sig. I deras ögon är jag ett bortglömt fall. På söndag skall vi hem till svärmor iaf . Hon har bara bjudit hem oss. Skall bli trevligt. :love: Ingen speciel lång väg dit en bussresa på 40 min ca. Till den by vi bodde innan. :hmm2:

Har stickat lite på min Audrey idag, har gjort klart ena ärmen. Blir så fin. Men får nog inte rätt färg när jag lägger ut den på bloggen pga det är relativt mörkt ute nu för tiden. Så till våren får jag nog gå ner på stranden och ta lite foton men de projekt jag inte har fått speciellt bra bilder på. så ni får se hur snygga de verkligen är.

Får se vad det blir för film med maken, fryser som värsta kossan :ugh: men maken får värma mig. Har frysit ett antal dagar och det släpper aldrig trots en varm dusch. Hoppas min paket kommer från pafym denna vecka. Förnyade lite sminsk då mitt är väldigt gammalt gick ut april i år. Men den sidan jag länkade precis är betydligt billigare än kicks och andra butiker. Jag beställde creme ögonskugga 2 olika färger, foundation, puder, mascara utan fibrer, ögonbrynspenna, och de kostade mig ca 500kr. hade typ betalt det dubbla i butik. Så gå in där. :blush: Använde kajal innan men kan ju inte det längre pga jag använder kontaktlinser och då skall man INTE lägga någonting på vattenlinjen.

Nu har jag haft Biofinity Toric i ca 1 år och jag säger det är lika bra som de förra jag hade men BILLIGARE. Hade Air optix for astigmatism Dessa var helt underbara, men torkade inte ut som Biofinity gör mot kvällen. Men en bra linsvätska och lite ögondroppar så funkar de kanoners :blush: så jag byter nog inte.. Plus jag sparar lite pengar oxå. Brukar jaga prisrabatter förra askarna gav jag 200kr för 12 linser 6 månaders tid då jag har två olika styrkor och parametrar. :glad: De kallar jag för fynd. Går man bara in på pricerunner tex så hittar man massor.

Trots vi var trötta idag så körde vi ändå en timmes träning idag. :glad: det är liksom bara kötta och köra på. Och när vi kom ut därifrån så var vi inte trötta längre. Maken fick även sitt godispaket från irland idag från en swap-bot swap där jag är kordinator för. Då jag inte äter godis så tänkte jag göra han lycklig. :love: Blir lite tända ljus med filmen ikväll. :hjarta: :blush: :love:

Nu får det nog avrundas här, nu ska jag njuta av min man och mina pälsklingar :hjarta:

Men här har ni en länk med ketomat recept.. :blush:

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>