onsdag, 15 november 2017

Audrey in unst – FO

ÄNTLIGEN ÄR JAG KLAR :blush: men Audrey. Saknas bara knappar men då jag inte har en enda knapp hemma då jag gav bort de jag hade då de aldrig kom till användning. Men skall dra upp i knappshoppen vid löning. Och då kommer detta inlägg uppdateras med en bild där knapparna sitter i.

Sen kan jag tipsa om ni som gillar sockboken, vantboken av jorid Linvik så har hon en adventskalender där ledtråd 2 har släppts så tredje släpps den 20e så du hinner fixa garn om du vill haka på. Mönstret är nog på norska. Men det är ju nästan som svenska. Har stickat på norska innan. :hmm: så inga problemas där inte. Jag har beställt hem garn borde komma idag. Idag börjar jag på ett par vantar men kan ej lägga upp den här på bloggen, pga av det är en julklapp och därmed kommer jag skjuta fram inlägget till julafton. Då min blogg är kopplad med facebook, twitter och andra sociala medier :skrattar: . Så vill jag inte att det skall komma ut och att personen ser sin juleklapp.

Material:
Garn:
4,4n Drops Flora

Stickor:
DPN: 3,0mm & 2,75mm
Rundst. 3,75mm , 3,5mm & 3,25mm
8 knappar

Mönster : Audrey in unst

2 kommentarer i “Audrey in unst – FO”

 1. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Snygg kofta ??

 2. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Hej!

  Ursäkta att det dröjt med svar.
  Ja jag ser att sidan inte ser rätt ut…
  Om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag kan fixa det åt dig när jag inte vet vad det är du gjort i kodningen.
  WP teman är rätt känsliga att trixa med i kodningen.
  Det kanske är bättre att du letar upp ett annat wp tema istället.

  Hälsningar
  Gurkiss

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>