måndag, 27 november 2017

Gudrun WIP

Igår la ja upp ett par Elly vantar Som fanns i jennys bok sticka varma vantar, mössor och sockor. Men tyvärr så blev de gigantiska så Jag froggade dem . ribit, ribit :ledsen: Annars är de ju jätte fina. Men funkar inte garnet är de bara välja ett annat mönster eller ett annat garn. Men ville göra gröna vantar med lite vaniljfärg i så tog jag ett annat mönster.

Och än så länge ser det ut att de funkar.

De gröna garnet är från Audrey in unst koftan som blev över.
O de vanilj skulle jag ha till en ytterliggare audrey. men blev inte så.. :skrattar:

Mönstret är väldigt fint. Och finns på ravelry. De heter Gudrun . Mönstret kostar ca 54kr och det e inte många kronor. Mönstret finns på engelska och svenska. Jag stickar efter den engelska versionen. :hehe:

Ja nu har jag käkat upp min kokosgröt med chiasylt. Blev lite kallt men skit samma. Det kom iaf i magen.

Ciao :hjarta:

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>