tisdag, 05 december 2017

Tomteswappen

Jag bad danne slå in denna present för denna swapp som Eva och jag gör i år.

Detta är andra inlägget i detta så nu e det bara en swapp blogginlägg kvar dvs efter jul när vi ska skriva ett inlägg och tacka för paketet och vad man tyckte. Mer om denna swapp finns det i detta inlägg ->HÄR<-

Det blir nog jätte bra med de innehållet. :hjarta: :blush:

:hjarta:

:blush:

2 kommentarer i “Tomteswappen”

 1. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Hej igen!

  Eftersom varken du eller jag vet vilka koder du varit och pillat på vore det därför bättre att byta tema tror jag.
  Du får leta upp ett tema som du tror skulle passa. Det kan du göra i wordpressen där du skriver.
  Det finns en massa bra och snygga teman där.

  MVH
  Gurkiss

 2. ~ Enbart för Erica´s ögon ~ Hej!

  Byter du tema så blir det ju ett helt annat tema som sagt.
  Det blir en annan header (men den går ju att byta till vad man nu vill ha), wisper försvinner inte men jag tror inte att det fungerar just nu i allafall om jag ska vara ärlig. Just det tillägget är inte uppdaterat på länge och slutade att fungera för länge sedan, om det inte är så att det uppdaterats på senare tid. Jag tog bort mitt för att det ändå inte fungerade och alla kunde läsa dom kommentarerna ändå.
  Inga tillägg försvinner bara för att du byter tema. Däremot kan vissa tillägg behöva ha in en kod. Smilie´s tillägget försvinner inte heller, men det kan behövas en kod. Men det är inte säkert att koder behövs det beror på hur temat är uppbyggt.
  I din sidebar försvinner inte heller något om det är så att du använder widgetar men gör du inte det så försvinner det du har i sidebaren också. Men där kan man ju bara kopiera över det till den nya sidebaren.
  Inget som du har skrivit försvinner heller.

  Men just nu ser ju temat rätt galet ut eftersom du mixtrat med något.

  MVH
  Gurkiss

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>