lördag, 09 december 2017

Saffran cardigan wip #1

Har kommit en bit på Tess dotter T´s kofta kommer bli så fin när den e klar.. :love: man stickar den med hjälp av tekniken steek och det blir min föprsta gång med denna teknik kommer skita ner mig när den skall klippas :frustrerad:

Om du oxå är sugen o sticka en du med så finnder du mönstret här ->Saffran Cardigan<- Visst e den tjusig, vet du något ställe som har ungefär 15mm-2cm i diameter ljusrosa runda knappar med snöflinga eller snöflingor så hojta skall vara vanliga knappar. Kommentera om du vet.. :love:

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>