måndag, 25 december 2017

Peplump tunikorJag gjorde en härligt paket till min kompis Tezz plus hennes två döttrar. Blev en riktigt chockbomb i julklapp skulle jag tro :hjarta: 9timmar vid symaskinen ingen tid jag gör om där. Pga jag fick så slitskador på hela kroppen inkl röva. :hmm2: då jag kampade med klockan och skulle skicka detta dagen därpå så att de hinner komma fram innan julafton och de gjorde det..

Och de blev riktigt glada.

Och ni som inte hittat till sidan så finns min sida på facebook under namnet Sweet Little Things eller instagram under designofsweetlittlethings
Jag gör både kläder, napphållare, skallra, nyckelringar och vagnhängen. så pma vid beställning..

Jag blev riktigt nöjd med dessa plagg.. Hoppas ni gillar dem :love:

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>