måndag, 25 december 2017

Sockerfri jul

Min jul var nog det bästa på grund av att jag klarade mig mot frestelserna. Och undvek allt som jag inte skulle äta. Hade inte ätit socker på 33 dagar så varför skulle jag ta en bit av fel mat för just denna dag. Man kan inte synda om man är sockerberoende på julafton eller andra högtidsdagar. Jag hade med mig lite tomtegröt som jag hade gjort . Dock fanns det inte jätte mycket jag kunde äta, jag åt den korven som var gjort på högkötthalt och julskinkan petade jag bort det som var runt om för det är ju gluten och socker i den kanten. :blush:
Och tog en hel del ägg istället. :blush:
Jag känner mig så freaking bäst för att jag klarade julen utan återfall när man kom till tomtegröten som det hände förra året. Tog bra saker men fall pladdask som en full säl när de blev tomtegröt. Men i år fy fan vad jag är bra. Danne var på min sida hela tiden. Och även om de sa man kunde synda då de e jul. men danne sa då jag inte kan dåä jag är beroende av socker och då gör jag sjukdommen vinner över . för nu lever jag i tillfrisknande och ska bli frisk från denna beroende sjukdom.

Jag har väldens bästa man titta vad jag fick i julklapp :love: :hjarta:
Det här setet levereras i ett snyggt skrin som innehåller:

8 Tippar Zing i storlekarna: 3.5 mm, 4 mm, 4.5 mm, 5 mm, 5.5 mm, 6 mm, 7 mm och 8 mm.
4 färgglada kablar som gör rundstickor i längderna: 60cm, 2 x 80 cm och 100 cm.
8 ändstoppare som håller stickningen på plats på kablarna även utan tippar.
4 kabelnycklar som hjälper dig att skruva åt ordentligt.
Ett set med tre kabelkopplingar.
Ett paket ullnålar.
Ett paket avmaskningsnålar.
Två par örhängen.
En liten tygväska till kablar och tillbehör med små noter på.

Jag fick till två tippar i storlekarna 3,75mm och 6,5mm
Ett par är inte med i bilden då den sitter redan på min stickning bytte ut min 150cm kabel till en 80cm
Men behöver fler kablar som dessa färgglada men tyvärr är slutsålda hos garnr vet du någon annan som har dessa så säg till. :love:

O nu när jag fyller år snart så önskar jag mig dessa

https://garnr.se/klapptips/knitpro-monsterhallare/ den stora varianten
https://garnr.se/garn/tillverkare/malabrigo/malabrigo-arroyo/ i färgen Plomo 43, sand bank 131
presentkort hos någon av dessa butiker jonic-textil, pysselnabon, zicca, rosa huset eller tyg.se
eller svart stretch jeans tyg 2m

Blev rättvist med presenterna iaf då jag gav maken ps4 spel 3 spel som ett kostar hos tex game stop gäller hitta rätta ställerna..

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>