onsdag, 24 april 2013

Baloo <3

Den 28:e Mars så åkte vi ner till Simrishamn för att hämta en kissekatt som var ca 16 veckor. men lite fel räkning så är han född 24/11-2012 Då det inte fanns några kattungar runtomkring där vi bor. Jovisst fanns det men dom kostade ju skjortan oxå 2000kr och uppåt näe näe. Så klarade ju Kenny körkortet på tisdagen så då åkte vi ner på torsdagen. Vi blev ju bjudna på fika men det var riktigt kallt om golven. Men jag såg att han hade Skabb. Så vi ringde på måndagen om en tid hos veterinären för en vaccination och en koll på hans skabb. Men det visade sig vara något helt annat, hans skabb hade utvecklats till öroninflammation om inget görs så kan trumhinnan spräckas och då kommer det ju kosta mer än vad det smakar. Då han inte är försäkrad ännu. han har gått på Canaural Vet. behandlingen har pågått i 3 veckor den första och tredje veckan är det medicinering medans andra är en uppehålls vecka.

Imorgon ska vi in till veterinären igen och han ska få sin andra dos av grund vaccinationen och sen ska dom kolla hans öron om inflammationen är borta. Det hoppas vi på att den är. Har duschat Baloo idag , men han fryser varje gång efteråt så han går in till oss så nära som han kan för att bli varm han får även en liten filt över sig för att få det ännu varmare. Så imorgon ska vi handla 10kg Science Plan torrfoder åt han så han har så det klarar sig i 4,5 månad :blush: han är ju rätt kräsen han äter bara foder i sås, men äter inte fisk, tonfisk, oxkött eller icas mat. Kräsen jo tack det är han verkligen.

Baloo är riktig kelgris :heart: men han är min älskling. Han luktar så gott idag efter han duschat använder schampoot från Espree Har ju köpt ett lekcenter till han :happy: Köpt en del från animail en bra djuraffär som levererar ända till dörren :) så slipper man kånka på kattsand köpte en bra sand sist Extreme classic black label 15kg för 199kr och det är billigt kan jag lova. Var på Grizzly igår och köpte lite godis då hans torrfoder inte skulle räcka så köpte jag en liten så att han klarar sig till imorgon :) då vi ska köpa en 10kg till han när vi ändå är hos veterinären.

Får man väl bjuda på lite bilder den ena ligger han över mitt knitpro set när jag fick hem det. sen gillar han hoppa upp på ryggen. när man bockar sig :heart: men så la han sig i diskstället när man höll på med disken :p en liten lustig Baloo :heart: han är så söt
Det var allt..

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>