torsdag, 10 mars 2016

Hälsolivet

Ja nu var det ett tag sen jag skrev om hälsolivet. :blink: Men det tänkte jag göra nu..

Jag har gått över på mejerifritt men har inte sett några resultat och krämen har inte funkat denna gången heller. Har bara fått lite rosa och det är allt men värk i lådan har jag fått massa av. Så jag tog fram mitt tapout igår och tog ett pass dock började på dag 3 då jag inte vill träna på söndagar utan det är för mig en vilodag.
Jag mätte mig runt magen igår den mätte 111cm känner mig lika stor som en lägenhet. Men det ska bli ändring på :nere:
Jag mår så kanon bra med LCHF kosten så jag kommer inte gå tillbaka till den vanliga skit maten som pasta och bröd.

Och nu den 21e mars så ska Danne ingå i ett experiment vi ska få han utesluta sån skit mat han med.. Så kanske hans mage stabiliserar sig. och han mår kanske bättre då. Jag hoppas att han får lika goda resultat som jag har fått.
Jag har fått en hel del.
* Ingen huvudvärk
* Ingen ledvärk
* Blivit piggare
* Mer energi
* Orkar mer
* Klarar att gå i trappor utan att flåsa som en häst

Så jag har fått en hel del och det tackar jag LChf för. Helt naturlig mat..

Kollade på youtube på en debatt om lchf som var med i svt, där en professor sa att man behöver massa kolhydrater för att träna. Men jag tränar hårt ett pass som heter tapout xt där xt står för extreme träning. Och klart att man kan träna och äta lågkolhydratskost.

Snabbmat är ingen bra grej. Det sätts på fel ställen på kroppen.. Jag äter hellre god mat med full feta produkter än att köper snacks och skit från godishyllorna..
Det är några kronor dyrare än pasta etc men se vad mycke man kan spara in om man inte köper sånt som höjer blodsockret i kroppen.

Här kommer mina bästa tips:
KOSTDOKTORN
LCHFINGENJÖREN

här kommer två bra videos
MATREVOLUTIONEN
HANDLA LCHF

Det är mycket bättre att äta god mat och bli mätt och inte tänka på kalorierna och vara hungrig på kvällen. Själv äter jag frukost en tallrik gröt eller äggmos och blir mätt sen står jag mig mätt till middagen. Så jag äter bara två gånger om dagen.
Detta är liksom ingen diet utan livsstil. Och man blir friskare och mår betydligt bättre. Så har du tänkt att gå över gör det nu och du kommer känna dig mycket bättre. Första veckan kan vara kämpigt med sötsug ta då en sked kokosolja det lindrar sötsuget. har du ingen kokosolja hemma distrahera dig själv..!!

Det får vara allt för denna gång :hjarta:

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>