måndag, 18 april 2016

Grey av E L James

TITEL: Grey- Femtio nyanser enligt Christian
ORIGINAL TITEL: Grey
FÖRFATTARE: E L JAmes
GENRE: Erotic, spänning
SPRÅK: Svenska
ANTAL SIDOR: 584
ISBN: 9789113071336
INGÅR BOKEN I EN SERIE?VILKEN DEL? En fristående bok till femtio nyanser trilogin.
EGEN BOK? LÅNEBOK? Egen
NÅGOT DÅLIGT I BOKEN? Näe verkligen inte
EN KORT RAD OM HANDLINGEN: Christian Grey kontrollerar allt i sitt liv. Men trots framgång och pengar är hans värld tom och innehållslös fram till den dagen då Anastacia Steele bokstavligen ramlar in på hans kontor och in i hans liv. Han försöker glömma henne men får istället uppleva känslor han tidigare aldrig ens varit i närheten av. Som ingen annan kvinna ser hon på sitt blygsamma sätt rakt igenom honom, förbi alla pengar, förbi alla framgångar och rätt in i hans iskalla sårade hjärta.

Kommer kärleken till Ana att skingra de hemska barndomsminnen som hemsöker honom varje kväll? Kommer hans mörka sexuella åtrå, hans självhat och kontrollbehov att stöta bort henne? Kommer han att kunna ta till vara den skärva av hopp som hon erbjuder honom?
SÅ HÄR TYCKTE JAG OM BOKEN: Boken var mycket bra och spännande. En riktig bokslug och en bladvändare. Jag skrattade och fnittrade när jag läste denna boken oxå. Bra och rolig. Rekomenderas starkt.

 

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>