lördag, 23 april 2016

Beautiful Creatures; Mörka drömmar, Livsfarlig kärlek

Titel: Beautiful Creatures; Mörka drömmar, Livsfarlig kärlek
Författare: Kami Garci & Margaret Stohl
Antal sidor: 528
Serie: Beautiful Creatures bok 1
Företag: Bokförlaget Semic
ISBN: 9789155258986

Handling:
En förbannelse, ett val, två öden ? När sextonårige Ethan möter den nya mystiska tjejen Lena, inflyttad till det lilla sydstatssamhället Gatlin, slår det gnistor. Hennes gröna ögon, mörka hår och gåtfulla personlighet fascinerar Ethan. De dras obevekligt till varandra, men deras kärlek är farlig och hotar att avslöja mörka hemligheter ur det förflutna.
När Lena fyller sexton år kommer hon att förändras. En okänd värld av magi väntar på att slå klorna i henne. Hennes krafter håller på att vakna, och hennes kärlek till Ethan kan inte få fortsätta ? Men Ethan är beredd att göra vad som helst för att inte förlora Lena. Han tänker inte ge upp.

Mina tankar om boken:
Denna bok blev jag helt fängslad av och bokens magi. Men gu jag gjorde inget annat än läste ut denna boken, på endast 3 dagar. Den är väldigt lättläst så enda som var svårt att läsa det var när min misse ville lägga sig i boken. Han kanske oxå ville läsa boken. Jag har inte läst så många böcker där det är en manlig i huvudrollen så det var lite annorlunda. Jag rekomenderar boken. För den är väldigt bra och läser du den kommer du inte ångra dig.. Jag kunde inte släppa boken så bra var boken Jag fastnade redan efter några sidor i boken. Jag älskade boken så jag ser fram emot fortsättningen.

 

Bjuder på en trailer på filmen:

Skriv gärna en kommentar :)

:uttrakad: :utropstecken: :upprord: :upponer: :tyst: :tunga: :sur: :smilie: :sjuk: :ooh: :nere: :love: :lookup: :lookright: :lookleft: :ledsen: :jasp: :irriterad: :ho: :hmmz: :hmm: :hmm2: :hjarta: :hehe: :glad: :frågetecken: :forvirrad: :doh: :dod: :djavul: :cool: :blush: :blink: :bla: :arg:

XHTML: Du kan använda dessa kommandon: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>